Bestelling binnen 48u verzonden ♥ Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje (in België) ♥
♥ Gratis verzending vanaf € 100 (in België) ♥
Behandeling

BIAB op nagels

BIAB staat voor Builder In A Botlle. Het is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel.
Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Het product bevat al een base en een primer en je kunt het er vanaf soaken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is Vegan, Cruelty Free en 10-free. Het laatste staat voor de afwezigheid van heftige, chemische stoffen.

Wat doet BIAB voor je nagels?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Voor wie is BIAB geschikt?

BIAB is voor iedereen maar zeker voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: na een aantal behandelingen zul je een langer nagelbed verkrijgen.

Hoe lang blijft BIAB zitten?

De meeste laten hun BIAB nagels om de 3 of 4 weken bijwerken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen. Als je nagels voorheen echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.

She’s bright like Glitter and bubbly like Champagne