Bestelling binnen 48u verzonden ♥ Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje (in België) ♥
♥ Gratis verzending vanaf € 100 (in België) ♥
Over ons

Tessa

Mijn naam is Tessa, het gezicht achter House of Women.

Wie ben ik? Een vlotte en vrolijke twenty-something’er met grote ondernemingszin.

Van opleiding ben ik kleuteronderwijzeres. Deze job heb ik ook een tijd met volle overgave uitgevoerd. Na mij om te scholen ben ik sinds 20 mei 2021 gestart met het schoonheidssalon wat ik met heel veel passie en plezier doe!

Naast verschillende behandelingen kan je hier ook terecht voor de aankoop van onder andere producten en juwelen.

Ook kan je in de webshop 24/7 terecht om te genieten van wat House of Women nog te bieden heeft! Naast een uitgebreid aanbod van trendy en budgetvriendelijke kleding, vind je hier ook schoenen, handtassen, juwelen, wenskaarten, geschenkartikelen, producten van Atelier Rebul, en zoveel meer.

House of Women beschikt over een breed assortiment voor verschillende leeftijden. Wekelijks gaan we op zoek naar de nieuwste musthaves, kiezen we voor kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Ons missie is om vrouwen tijd te laten besparen, een warme plek aan te bieden en gelukkig te maken door onze diensten en aanbod.

Heb je verdere vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@houseofwomen.be

Liefs, Tessa

Webshop

In de webshop kan je 24/7 terecht om te genieten van wat House of Women nog te bieden heeft! Naast een uitgebreid aanbod van trendy en budgetvriendelijke kleding, vind je hier ook schoenen, handtassen, juwelen, wenskaarten, geschenkartikelen, producten van Atelier Rebul, en zoveel meer.

She’s bright like Glitter and bubbly like Champagne